5 motius per a llogar una sala de reunions

Imagina que per fi has posat data a una reunió amb aquest client important! Han acordat en veure en un cafè davant del parc, perquè encara no tens oficina. Quan comences a parlar, un mosquit et zumba a l’orella i no et pots concentrar. Després, quan encens el teu portàtil, notes que està fallant la connexió a internet. Per si fos poc, perceps que el teu client no pot llegir bé la presentació que has preparat. Et sona familiar? Probablement sí … Situacions com aquestes es podrien evitar si la trobada es realitza en una sala de reunions. Segueix llegint si vols conèixer més beneficis de disposar d’un espai privat.

Em convé llogar una sala de reunions privada?

Hi ha diferents perfils de persones que solen necessitar amb més freqüència d’aquests serveis; entre ells els emprenedors i els directors o gerents d’empresa petites. Estàs entre aquestes categories? Llavors hauries tenir-ho en compte perquè …

  • Els que estan començant un projecte i encara no compten amb un espai físic per desenvolupar-se, tard o d’hora ho requeriran. Encara que moltes empreses comencen només amb un parell de persones, amb el temps s’aniran sumant clients i més integrants a l’equip. Què millor que idea de reunir en un lloc amb totes les seves comoditats? Tot fluirà millor!

  • Les persones que dirigeixen empreses poc espaioses i volen fer reunions amb els seus clients o organitzar activitats especials amb els seus empleats en un lloc més còmode, podran rentar una sala de reunions per a major confort. Canviar d’espais segons els requeriments de l’esdeveniment pot ser una opció intel·ligent.


10 avantatges rentar una sala de reunions

Només es pot treballar productivament quan es tenen les condicions apropiades. Per exemple: serveis bàsics, comoditat, espai ideal, recursos necessaris per fer investigacions, presentacions, reunions, etc. En espais com Lleida Cowork trobaràs això i molt més. Coneix els beneficis d’aquesta elecció a continuació:

1. Proyectarás una imatge més professional.

Així com no és el mateix anar a una reunió de treball en short pants en comptes de vestir una mica més formal, tampoc és el mateix tenir una reunió davant d’un parc en comptes d’una oficina. El que tenen en comú els pantalons curts i el parc és que resten credibilitat i compromís a la teva imatge. Tenir una sala de reunions a l’altura de les expectatives dels teus clients podria canviar les decisions que es prenguin.

2. Faràs una inversió intel·ligent.

Encara que abans d’avaluar els beneficis puguis veure-ho com una despesa innecessària, realment es tracta d’una inversió significativa i a baix cost. No hauràs de condicionar un lloc nou cada vegada que tinguis una reunió important, tot està allà, a punt per a tu!

A més, hi ha diverses modalitats de pagament segons els teus interessos. La inversió dependrà de si es tracta d’una tarifa per dia, ocasional o fixa. Tu tries la millor opció segons l’ocasió!

3. Et concentrarás més.

Si tens una reunió en un lloc públic teu soci, clients o empleats estaran exposats a qualsevol classe d’estímuls externs. Des del vol d’una papallona fins a una ambulància pot robar-los l’energia que hauria d’estar destinada a les hores de treball o conversa amb propòsit. Rentar una sala de reunions és ideal perquè puguin mantenir enfocats a la meta.

4. Et sentiràs més còmode.

Els teus clients, socis o empleats sabran apreciar la comoditat que ofereix un lloc ben equipat i espaiós. Les sales privades de reunions són dissenyades especialment per garantir que l’energia creativa flueixi degudament en pro de la consecució d’objectius.

Si els integrants del teu equip o convidats a la trobada se senten a gust i intercanvien idees en un espai realment funcional per a tots, els resultats, sens dubte, seran millors.

5. Els donarà privacitat.

A més de garantir la teva concentració i la del teu equip, també hauràs de tenir cura que la informació important que emetin es mantingui en les mans correctes. Això no podries assegurar-ho si realitzes la reunió en un lloc més concorregut.

Una altra de les grans avantatges de les sales de reunions és la discreció. El fet de tenir un espai privat per a tu i els assistents a la trobada els donarà molta més confiança per desenvolupar-se amb seguretat.

nueva sala de reuniones en Lleida Cowork

Què t’oferim a Lleida Cowork?

Si estàs a la província de Lleida, et convidem a conèixer Lleida Cowork, un espai de treball col·laboratiu a la zona alta especialment dissenyat per a la comoditat dels emprenedors i líders de projectes i empreses. Aquí trobaràs:

  • Els serveis necessaris: entre ells, t’oferim wifi 300MB, esdeveniments i tallers, projector, llibres, revistes, cuina petita, impressora, escàner, bústia, alarma de seguretat, accés electrònic, cafè i te gratuïts, comunitat i pàrquing de bicicletes.
  • El confort que busques: en els nostres còmodes salons et pots concentrar, crear els teus projectes, fer presentacions i tenir reunions per tancar grans contractes.
  • L’espai ideal: a Lleida Cowork comptem amb 200 m² de productivitat. És un lloc còmode i ampli!
  • Plans a mida: oferim tres opcions de pagament que s’adapten a tu, Si demanes l’opció nòmada només pagues per utilitzar els nostres espais durant un dia, podràs sortir quan vulguis, sense lligam! Si requereixes del pla flexible tindràs a oportunitat d’assegurar una taula cada vegada que vulguis, segons les que es trobin disponibles al moment. Si prefereixes el pla fix podràs assegurar una taula mensualment per a tu i el teu equip.
  • Ganes de treballar en equip: quan els emprenedors no compten amb una oficina, moltes vegades recorren a entrevistes a través de videotrucades. Encara que funcionin, quan es treballa en equip en el mateix espai les idees flueixen millor i així comença la màgia.


Com veus, són moltes les raons per les quals val l’esforç rentar una sala de reunions. Lleida Cowork està dissenyat especialment perquè puguis potenciar grans idees i negocis sentint-te com a casa. Consulta les tarifes aquí

Estem ubicats a Torres de Sanui, 5 entresòl 1er esq. 25006 – Lleida. Pots contactar-nos a través de mail hola@lleidacowork.cat, escriure’ns a través de WhatsApp al número 636 110 375 o trucar al telèfon 973 829 700. T’esperem!