Lloguer de sala de reunions a Lleida

Sala Meeting Room

Disposem d’una sala de reunions privada de 25m² amb una capacitat màxima per a 8 persones que es pot configurar en múltiples formats en funció de l’activitat a desenvolupar. Un espai agradable amb pantalla per a presentacions, climatitzat, wifi de 600MB simètriques per gaudir de la millor connexió en tot moment i, a més amb una saleta on fer un brake tot prenent un cafè o un te calent.

CARACTERÍSTIQUES

Tot el que necesites per les teves sessions.

separador
Wifi 600MBs
Mobiliari modular
Cafè i te gratis
Climatitzat fred i calor
TV 50``
Horari adaptable

TARIFES MEETING ROOM

separador

RESERVA LA SALA

separador

5 motius per reservar una sala de reunions a Lleida

Ja has posat data a una reunió amb aquest client important. Heu acordat en veure en un cafè davant de Ricard Vinyes, perquè encara no tens oficina. Quan comences a parlar, un mosquit et zumba a l’orella i no et pots concentrar. Després, quan encens el teu portàtil, notes que està fallant la connexió a internet. Per si fos poc, perceps que el teu client no pot llegir bé la presentació que has preparat. Et sona familiar? Probablement sí … Situacions com aquestes es podrien evitar si la trobada es realitza en una sala de reunions. Segueix llegint si vols conèixer més beneficis de disposar d’un espai privat.

Perquè em convé llogar una sala de reunions privada?

Hi ha diferents perfils de persones que solen necessitar amb més freqüència d’aquests serveis; entre ells els emprenedors i els directors o gerents d’empresa petites. Estàs entre aquestes categories? Llavors hauries tenir-ho en compte perquè…

  • Els que estan començant un projecte i encara no compten amb un espai físic per desenvolupar-se, tard o d’hora ho requeriran. Encara que moltes empreses comencen només amb un parell de persones, amb el temps s’aniran sumant clients i més integrants a l’equip. Què millor que idea de reunir en un lloc amb totes les seves comoditats? Tot fluirà millor!
  • Les persones que dirigeixen empreses poc espaioses i volen fer reunions amb els seus clients o organitzar activitats especials amb els seus treballadors en un lloc més còmode, podran llogar una sala de reunions per a millor confort. Canviar d’espais segons els requeriments de l’esdeveniment pot ser una opció intel·ligent.

10 avantatges de llogar una sala de reunions

Només es pot treballar productivament quan es tenen les condicions apropiades. Per exemple: serveis bàsics, comoditat, espai ideal, recursos necessaris per fer investigacions, presentacions, reunions, etc. En espais com Lleida Cowork trobaràs això i molt més. Coneix els beneficis d’aquesta elecció a continuació:

1. Projectarás una imatge més professional.

Així com no és el mateix anar a una reunió de treball en shorts en comptes de vestir una mica més formal, tampoc és el mateix tenir una reunió davant d’un parc en comptes d’una oficina. El que tenen en comú els pantalons curts i el parc és que resten credibilitat i compromís a la teva imatge. Tenir una sala de reunions a l’altura de les expectatives dels teus clients podria canviar les decisions que es prenguin.

2. Faràs una inversió intel·ligent.

Encara que abans d’avaluar els beneficis puguis veure-ho com una despesa innecessària, realment es tracta d’una inversió significativa i a baix cost. No hauràs de condicionar un lloc nou cada vegada que tinguis una reunió important, tot està allà, a punt per a tu!

A més, hi ha diverses modalitats de pagament segons els teus interessos. La inversió dependrà de si es tracta d’una tarifa per dia, ocasional o fixa. Tu tries la millor opció segons l’ocasió!

3. Et concentrarás més.

Si tens una reunió en un lloc públic amb el teu soci, clients o empleats estaran exposats a qualsevol classe d’estímuls externs. Des del vol d’una papallona fins a una ambulància pot robar-los l’energia que hauria d’estar destinada a les hores de treball o conversa amb propòsit. Llogar una sala de reunions és ideal perquè puguin mantenir enfocats a la meta.

4. Et sentiràs més còmode.

Els teus clients, socis o empleats sabran apreciar la comoditat que ofereix un lloc ben equipat i espaiós. Les sales privades de reunions són dissenyades especialment per garantir que l’energia creativa flueixi degudament en pro de la consecució d’objectius.

Si els integrants del teu equip o convidats a la trobada se senten a gust i intercanvien idees en un espai realment funcional per a tots, els resultats, sens dubte, seran millors.

5. Els donarà privacitat.

A més de garantir la teva concentració i la del teu equip, també hauràs de tenir cura que la informació important que emetin es mantingui en les mans correctes. Això no podries assegurar-ho si realitzes la reunió en un lloc més concorregut.

Una altra de les grans avantatges de les sales de reunions és la discreció. El fet de tenir un espai privat per a tu i els assistents a la trobada els donarà molta més confiança per desenvolupar-se amb seguretat.

Què t’oferim a Lleida Cowork?

Si estàs a la província de Lleida, et convidem a conèixer Lleida Cowork, un espai de treball col·laboratiu a la zona alta especialment dissenyat per a la comoditat dels emprenedors i líders de projectes i empreses. Aquí trobaràs:

  • Els serveis necessaris: entre ells, t’oferim wifi 300MB, esdeveniments i tallers, projector, sala de reunions privada, llibres, revistes, kitchenette, impressora, escàner, bústia, alarma de seguretat, accés electrònic, cafè i te gratuïts, comunitat i pàrquing de bicicletes.
  • El confort que busques: en els nostres còmodes estancies et pots concentrar, crear els teus projectes, fer presentacions i tenir reunions per tancar contractes.
  • L’espai ideal: a Lleida Cowork comptem amb 200 m² de productivitat amb un espai obert còmode i ampli
  • Plans a mida: oferim tres tarifes que s’adapten a tu, Si demanes l’opció nòmada només pagues per utilitzar els nostres espais durant un dia, podràs sortir quan vulguis, sense lligams! Si requereixes del pla flexible tindràs a oportunitat d’assegurar una taula cada vegada que vulguis, segons les que es trobin disponibles al moment. Si prefereixes el pla fix podràs assegurar una taula fixa on deixa les teves coses per a tu i el teu equip.
  • Ganes de treballar en equip: quan els emprenedors no compten amb una oficina, moltes vegades recorren a entrevistes a través de videotrucades on tambè disposem de cabines de Skype. Encara que funcionin molt bè quan les distàncies no ho permeten, quan es treballa en el mateix espai les idees flueixen millor.

Com veus, són moltes les raons per les quals val l’esforç llogar una sala de reunions. Lleida Cowork està dissenyat especialment perquè puguis potenciar les teves idees i negocis sentint-te com a casa.