5 receptes de tupper per portar a l’oficina

Una cosa molt recurrent entre els freenlacers que tenen molts clients que atendre diàriament és que, sense voler, descuiden la seva alimentació. Amb aquest ritme de vida, és comú que mengin qualsevol cosa i en horaris desordenat i, per tant, és comprensible que s’esgotin més ràpid i rendeixin menys. Si és el teu cas, volem compartir amb tu una llista d’opcions delicioses perquè portis a la feina cada dia. Queda’t! Fes una ullada a aquestes receptes i explica’ns quin és favorita.

Dilluns

Per començar la setmana amb la millor energia, els vegetals seran imprescindibles. Et suggerim portar al tupper una riquíssima amanida de pasta i pollastre.

Prepara-la al teu gust però no ometis els vegetals, recorda que aquests contenen vitamines de tota mena. A més, el pollastre conté complex B i minerals, i la pasta … Bé, a qui no li agrada la pasta? També conté vitamines i afavoreix tot el funcionament gastrointestinal.

Dimarts

És el segon dia i la idea és que no et sentis temptat de comprar el primer que vegis en el mercat, així que és millor que portis un dinar súper apetitós.

Si així ho desitja, pots intentar de nou amb pollastre, però en una altra presentació i amb un altre sabor. Què et sembla el pollastre a l’curri? No és gens difícil de preparar encara que conté diversos ingredients. De totes maneres, sempre és vàlid modificar la recepta. Nosaltres et recomanem que li afegiu ceba, un parell de grans d’all, tomàquet triturat, sal, gingebre fresc i curri mòlt; ho acompanyes amb una ració d’arròs i una porció de la teva amanida preferida ¡i llest!

Dimecres

Per continuar la deliciosa rutina, el dimecres podries portar una mica més lleuger i que sigui fàcil d’acompanyar amb un ric suc fet a casa.

Per exemple, l’arròs a l’estil Thai és una recepta interessant que pots preparar fàcilment utilitzant arròs, pastanaga i pebrots. És pràctica, vegetariana i deliciosa.

El suc de llimona sempre és una bona elecció, porta-ho al costat del teu menú del dia i veuràs que serà el dinar perfecte.

Dijous

Ets finalitzant la setmana i, per seguir menjant deliciós fora de casa, podries incloure en el menú uns canelons de pernil i patata. Veuràs que et quedaran deliciosos!

Els canelons són bastant desitjables i treuen de compromís a qualsevol. Per preparar-los, el que necessites és la quantitat de puré de patates que et vagis a menjar, llet, mantega, pernil a tallets, salsa de tomàquet, molt formatge ratllat, sal i ¡voila! Tindràs el millor esmorzar de el lloc.

Divendres

La millor opció per rendir a l’màxim l’últim dia és preparar una tonyina amb ceba, acompanyat d’arròs i una amanida.

L’amanida pot ser d’enciam, ceba, tomàquet, blat de moro, sal, oli i vinagre (o una mica maionesa, segons el teu gust). És senzilla i deliciosa, per això no podia faltar en aquest top de receptes.

Aquestes són les opcions que et proposem per dinar deliciós a la feina, sigui en el teu espai de coworking o a l’apartament de la teva soci. Tu tries quin dia et sembla millor, i està en tu la llibertat de jugar amb els ingredients al teu gust. Però, ¡hey !, en cas que t’hagis sentit molt desganat a causa d’un desequilibri en la teva alimentació, mai està de més que visites al teu nutricionista de confiança.

Això és tot. Et desitgem una setmana deliciosa!